Τετάρτη, 4 Ιανουαρίου 2012

Συμμετοχή της Ημαθίας στη Διεθνή Έκθεση «Agrotica 2012»


Από 1 έως 5 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί η Διεθνής Έκθεση «AGROTICA 2012» στις εγκαταστάσεις της Δ.Ε.Θ. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη Κλαδική Έκθεση των Βαλκανίων, που συγκεντρώνει το ενδιαφέρον περισσοτέρων από 120.000 επισκεπτών, τόσο Ελλήνων όσο και διάφορων γειτονικών χωρών. Η Περιφέρεια Κ. Μακεδονίας θα συμμετάσχει με ένα περίπτερο 120 τ.μ., προβάλλοντας τα τοπικά παραδοσιακά  προϊόντα και τις επιχειρήσεις που τα παράγουν ή τα μεταποιούν.

Στο περίπτερο θα έχει συμμετοχή και η Περιφερειακή Ενότητα Ημαθίας με χώρο περίπου 20 τ.μ., στο οποίο θα προβληθούν τα τοπικά προϊόντα (κρασιά, κομπόστες, τυροκομικά, χυμοί κ.λπ.). Το stand της Ημαθίας θα βρίσκεται στο ισόγειο του κτιρίου 7 της Δ.Ε.Θ., στο οποίο θα πραγματοποιούνται και διάφορες παράλληλες εκδηλώσεις κατά τη διάρκεια της Έκθεσης.


Για το λόγο αυτό, η Π.Ε. Ημαθίας ΚΑΛΕΙ τις επιχειρήσεις του Νομού που επιθυμούν να προβάλλουν τα προϊόντα τους μέσα από το περίπτερο χωρίς καμία οικονομική συμμετοχή, να επικοινωνήσουν με το Τμήμα Εμπορίου & Τουρισμού, κ. Γιώργο Σαλιάγκα, τηλ. 2331353620 για περισσότερες πληροφορίες και δήλωση συμμετοχής τους, το αργότερο μέχρι 13/1/2012.

Πηγή:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου