Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

Κ. Σκανδαλίδης: Οι αγρότες δεν κατέκλυσαν με τα τρακτέρ τις εθνικές οδούς γιατί πληρώνονται στην ώρα τους και έχουν ένα υπουργείο που δουλεύει.


Στο γεγονός ότι οι αγρότες δεν κατέκλυσαν με τα τρακτέρ τις εθνικές οδούς το τελευταίο διάστημα αναφέρθηκε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, κ. Κώστας Σκανδαλίδης σε συνέντευξη του στο ραδιοφωνικό σταθμό «Ράδιο 9» με τους δημοσιογράφους Δημήτρη Σταυρόπουλο και Δήμο Βερύκιο.

Ειδικότερα ο κ. Σκανδαλίδης ανέφερε: «Η εικόνα ότι το ΠΑΣΟΚ έχει μια σημαντική φθορά, είναι φανερό και όποιος δεν το βλέπει θα ήταν έξω από την πραγματικότητα με την πολιτική που ακολούθησε τα τελευταία χρόνια. Αλλά, διαφωνώ μαζί σας ότι οι αγρότες είναι η τάξη που έχει τα μεγαλύτερα προβλήματα.
Οι αγρότες αντίθετα είναι η τάξη που δεν κινητοποιήθηκε, δεν κατέλυσε τους δρόμους, δεν κατέκλεισε με τα τρακτέρ τις εθνικές οδούς. Γιατί; Γιατί πληρώνονται στην ώρα τους, γιατί έχουν ένα Υπουργείο που δουλεύει γι' αυτούς, έχουν αξιοποιήσει όλες τις δυνατότητες που έχουμε στα πλαίσια
της οικονομικής κρίσης. Δεν λέω ότι λύθηκαν τα προβλήματά τους. Κι εγώ πιστεύω ότι ο αγροτικός κόσμος είναι αυτός που θα κρατήσει το ΠΑΣΟΚ, όχι απλά ζωντανό, αλλά θα του δώσει και δύναμη».

Απαντώντας σε ερώτηση αν θα συμμετείχε σε μια κυβέρνηση με τον Αντώνη Σαμαρά πρωθυπουργό ο κ. Σκαναδαλίδης ξεκαθάρισε: «Εγώ σε κυβέρνηση με τον κ. Σαμαρά δεν μπαίνω. Αυτή είναι η θέση μου. Διότι, ο τρόπος που συμπεριφέρεται και προεκλογικά και όλο αυτόν τον καιρό με τις οβιδιακές μεταμορφώσεις του, δεν μου δίνει τα εχέγγυα ότι μπορεί να κυβερνήσει τη χώρα. Αντίθετα, θα μπορούσα να πω ότι η προσπάθεια η δική μας είναι να μην υπάρξει ακυβερνησία με κανέναν τρόπο και μπορούμε σ' αυτή την περίπτωση που είπατε, να προτείνουμε έναν κοινής αποδοχής Πρωθυπουργό και να κάνουμε ένα πρόγραμμα συγκεκριμένου χρονικού ορίζοντα προκειμένου να κυβερνηθεί η χώρα».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου