Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

Έρχεται τον Μάρτιο στην Ελλάδα ο Επίτροπος Γεωργίας για την ΚΑΠ.


Την 1η Μαρτίου έρχεται, κατά πάσα πιθανότητα, ο Ευρωπαίος Επίτροπος αρμόδιος για θέματα γεωργίας και αγροτικής ανάπτυξης Dacian Cioloş, στην χώρα μας προκειμένου να ενημερώσει το ελληνικό κοινοβούλιο και θεσμικούς φορείς για την επικείμενη μεταρρύθμιση της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής μετά το 2013.
Αρχικά η επίσκεψη επρόκειτο να γίνει τον Φεβρουάριο αλλά -  όπως ενημέρωσε τα μέλη της Διαρκούς Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Σκανδαλίδης, κατά την διάρκεια της συζήτησης του νομοσχεδίου για την κτηνοτροφία – αναβλήθηκε με δική του πρωτοβουλία.

Σύμφωνα με τον υπουργό, θα υπάρξει συζήτηση στη Βουλή με τον επίτροπο σε κοινή συνεδρίαση των Επιτροπών Παραγωγής και Εμπορίου και Ευρωπαϊκών Υποθέσεων για την Κοινή Αγροτική Πολιτική.


Ακολούθως, ο κ. Σκανδαλίδης ανέφερε πως θα πάρει την πρωτοβουλία να ενημερώσει και τους αρχηγούς των κομμάτων «για το πώς πορεύεται η νέα ΚΑΠ, και όλα τα προβλήματα που έχουμε ανοικτά μπροστά μας, ώστε να ξέρουν και εκείνοι τι τους γίνεται, και το πού πάμε, ούτως ώστε να υπάρξει μια εθνική προσπάθεια γύρω από το θέμα».

Πηγή:


http://www.paseges.gr/el/news/Erhetai-ton-Martio-sthn-Ellada-o-Epitropos-Gewrgias-gia-thn-KAP




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου