Παρασκευή, 9 Σεπτεμβρίου 2011

Κρέμα Ροδάκινο


Υλικά
2 πακέτα μπισκότα σαβαγιάρ
1 κονσέρβα κομπόστα ροδάκινο
700 γρ. κρέμα φυτική                                                                       
30 γρ. φιλέ αμυγδάλου
Εκτέλεση
·         Αδειάζουμε σε ένα μπολ το ζουμί από την κομπόστα και
προσθέτουμε το γάλα.

·         Μουλιάζουμε τα μπισκότα μέσα στο μίγμα και τα τοποθετούμε στο ταψί. Χτυπάμε την κρέμα στο μίξερ μέχρι να γίνει σαντιγί.
·         Κόβουμε τα ροδάκινα σε μικρούς κύβους.
·         Τοποθετούμε μια στρώση σαντιγί και ρίχνουμε τα μισά από τα ροδάκινα που έχουμε κόψει.
·         Τοποθετούμε από επάνω άλλη μία στρώση μπισκότα, ροδάκινα και σαντιγί πασπαλίζουμε με το αμύγδαλο αφού το έχουμε καβουρντίσει και διακοσμούμε το γλυκό μας με λεπτές φέτες ροδάκινο


Πηγή:greekcook.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου