Δευτέρα, 16 Μαΐου 2011

Ροδάκινο κομπόστα

Συστατικά
- Ροδάκινα αγουρωπά
- Ζάχαρη
- Φύλλα αρμπαρόριζας (σμύρνο)



Οδηγίες
Καθαρίζουμε τα ροδάκινα και τα κόβουμε σε φέτες (όσο μέγεθος θέλουμε). Στη συνέχεια βάζουμε τα ροδάκινα σε Βάζα του κιλού , ρίχνουμε μέσα στο βάζο ένα κρασοπότηρο ζάχαρη και ένα φύλλο αρμπαρόριζας. Κλείνουμε τα Βάζα με τα καπάκια (να είναι καινούργια), τα τοποθετούμε σε μια μεγάλη κατσαρόλα με νερό (να σκεπάζει το νερό τα Βάζα) και τα βράζουμε για ½ της ώρας.
Πηγή: elfrut.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου