Τρίτη, 31 Μαΐου 2011

Ροδάκινο γρανίτα


Δροσιστείτε κάθε στιγμή εύκολα!
Τώρα το καλοκαίρι, μία γρανίτα είναι ότι πρέπει αφού προσφέρει τη δροσιά ενός παγωτού αλλά όχι και τις θερμίδες του!

Συστατικά

5-6 ροδάκινα
5 κ.σ. ζάχαρη άχνη
100 ml. χυμό πορτοκάλι
λίγη βανίλια (προαιρετικά)


Εκτέλεση
Ξεφλουδίζουμε τα ροδάκινα, τους βγάζουμε το κουκούτσι και τα κόβουμε στα 4 για να τα αλέσουμε. Τα βάζουμε στο μπλέντερ και τα λιώνουμε. Ύστερα ρίχνουμε τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε.

Βάζουμε το μίγμα σε πλαστικό σκεύος στην κατάψυξη για περίπου 1-1 ½ ώρα ανάλογα με τη θερμοκρασία της κατάψυξης. Την βγάζουμε από την κατάψυξη και την αλέθουμε ξανά.
Την ξαναβάζουμε στην κατάψυξη για άλλη 1 ώρα και είναι έτοιμη για σερβίρισμα.

Πηγή: greekcook.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου