Τρίτη 31 Μαΐου 2011

Ροδάκινο γρανίτα


Δροσιστείτε κάθε στιγμή εύκολα!
Τώρα το καλοκαίρι, μία γρανίτα είναι ότι πρέπει αφού προσφέρει τη δροσιά ενός παγωτού αλλά όχι και τις θερμίδες του!

Συστατικά

5-6 ροδάκινα
5 κ.σ. ζάχαρη άχνη
100 ml. χυμό πορτοκάλι
λίγη βανίλια (προαιρετικά)


Εκτέλεση
Ξεφλουδίζουμε τα ροδάκινα, τους βγάζουμε το κουκούτσι και τα κόβουμε στα 4 για να τα αλέσουμε. Τα βάζουμε στο μπλέντερ και τα λιώνουμε. Ύστερα ρίχνουμε τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε.

Βάζουμε το μίγμα σε πλαστικό σκεύος στην κατάψυξη για περίπου 1-1 ½ ώρα ανάλογα με τη θερμοκρασία της κατάψυξης. Την βγάζουμε από την κατάψυξη και την αλέθουμε ξανά.
Την ξαναβάζουμε στην κατάψυξη για άλλη 1 ώρα και είναι έτοιμη για σερβίρισμα.

Πηγή: greekcook.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου