Υλικά
1 κονσέρβα κομπόστα ροδάκινο
700 γρ. κρέμα φυτική
30 γρ. φιλέ αμυγδάλου
Εκτέλεση
· Αδειάζουμε σε ένα μπολ το ζουμί από την κομπόστα και
προσθέτουμε το γάλα. · Μουλιάζουμε τα μπισκότα μέσα στο μίγμα και τα τοποθετούμε στο ταψί. Χτυπάμε την κρέμα στο μίξερ μέχρι να γίνει σαντιγί.
· Κόβουμε τα ροδάκινα σε μικρούς κύβους.
· Τοποθετούμε μια στρώση σαντιγί και ρίχνουμε τα μισά από τα ροδάκινα που έχουμε κόψει.
· Τοποθετούμε από επάνω άλλη μία στρώση μπισκότα, ροδάκινα και σαντιγί πασπαλίζουμε με το αμύγδαλο αφού το έχουμε καβουρντίσει και διακοσμούμε το γλυκό μας με λεπτές φέτες ροδάκινο
Πηγή:greekcook.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου